פאי משמשים,שזיפים ונקטרינות
בצק עלים מרודד,פרי מעורבב עם סוכר,להכניס לתנור 200 מעלות עד שמתחיל להשחים להוציא מהתנור ולהבריש עם ריבת משמש מדוללת
ולהחזיר לתנור לעוד 10 דקות בערך.
חנות בצק סוכר בצפון,קורסים בבצק סוכר, בית הספר הגדול בצפון לעיצוב עוגות בבצק סוכר
  052-6049277
מושב רגבה בין עכו לנהריה
כל הזכויות באתר שמורות לעוגות של שרון, אין להעתיק ו\או לעשות שימוש בתמונות, ו\או העתקתם \ שמירתם על המחשב או בכל מדיה אחרת אסורה בהחלט, התמונות מוגנות בזכויות

שבלונות ,שוקולד,בצק סוכר,קורסים בבצק סוכר
לייבסיטי - בניית אתרים