מתכון לעוגת שוקולד בחושה ואיכותית
 
מצרכים לתבנית קפיץ קוטר 24 גובה 10, או קוטר  28 גובה 6
 
8 ביצים
666 גרם סוכר
332 גרם שמן
560 גרם קמח תופח 
54 גרם קקאו
400 מ"ל מים רותחים
270 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה: לחמם תנור ל-160 מעלות
1.לערבב יחד מים רותחים, קקאו ושוקולד מריר עד שהשוקולד נמס. 2. במיקסר להקציף  את הביצים שלמות עם הסוכר . להוסיף בהדרגה את השמן .להחליף את המקצף לוו גיטרה ,לנפות את הקמח  ולהוסיף למיקסר עד שמתאחד לבלילה חלקה.
3 להוסיף בזהירות את רוטב השוקולד החם לתוך הבלילה ולערבב לבלילה נוזלית ואחידה.
חשוב: { כאשר חומרי התפיחה נפגשים עם נוזל חם , מתחילה פעולת התפיחה לכן חשוב שהערבוב וההכנסה לתנור יקחו כמה שפחות זמן }. להכניס לתנור ולאפות עד ששיפוד ננעץ בעוגה ויוצא יבש {
בערך שעה וחצי עד שעתיים תלוי בגובה העוגה ובתנור שלכם}.
 מומלץ סירופ סוכר: להרטבת העוגה
המלצת הגשה: להגיש בליווי גנאש שוקולד חם וקצפת או גלידה בצד 


 
חנות בצק סוכר בצפון,קורסים בבצק סוכר, בית הספר הגדול בצפון לעיצוב עוגות בבצק סוכר
  052-6049277
מושב רגבה בין עכו לנהריה
כל הזכויות באתר שמורות לעוגות של שרון, אין להעתיק ו\או לעשות שימוש בתמונות, ו\או העתקתם \ שמירתם על המחשב או בכל מדיה אחרת אסורה בהחלט, התמונות מוגנות בזכויות

שבלונות ,שוקולד,בצק סוכר,קורסים בבצק סוכר
לייבסיטי - בניית אתרים