עוגת שכבות
גודל תבנית 28
שכבה ראשונה:
6 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים
6 כפות סוכר
2 כפות קקאו
3כפות קמח תופח
אופן ההכנה: להקציף חלבונים עם 6 כפות סוכר , להוסיף את החלמונים ולערבב, לנפות את הקקאו והקמח ולערבב לבלילה אחידה. לאפות ב-180 מעלות 20 דקות או עד שקיסם ננעץ ויצא יבש. לצנן.
שכבה שנייה:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
80 גרם איסטנט פודינג {חבילה}
אופן ההכנה: להקציף יחד לקצף יציב. לשפוך על הבסיס וליישר. לשים בקירור חצי שעה.
שכבה שלישית:
גנאש שוקולד:
150 מ"ל שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה: לחמם על סיר כפול שמנת מתוקה עד לסף רתיחה { כאשר יש בועות קטנות או עד 80 מעלות}. להוסיף את השוקולד ולערבב עד שנוצר רוטב סירופ שוקולד אחיד. לצקת על העוגה עד שנוצרת שכבה יפה ואחידה{ לא חייבים את כל הכמות של הסירופ}.
לצנן לפחות 4 שעות. אפשר לשמור 4 ימים בקירור מכוסה היטב. כל יום העוגה יותר טעימה.
בתאבון!
חנות בצק סוכר בצפון,קורסים בבצק סוכר, בית הספר הגדול בצפון לעיצוב עוגות בבצק סוכר
  052-6049277
מושב רגבה בין עכו לנהריה
כל הזכויות באתר שמורות לעוגות של שרון, אין להעתיק ו\או לעשות שימוש בתמונות, ו\או העתקתם \ שמירתם על המחשב או בכל מדיה אחרת אסורה בהחלט, התמונות מוגנות בזכויות

שבלונות ,שוקולד,בצק סוכר,קורסים בבצק סוכר
לייבסיטי - בניית אתרים